Έλα κι εσύ, να ανοίξουμε διάλογο με ιδέες, προτάσεις και απόψεις!

Αναρτήθηκε από: Κώστας Γκιουλέκας και «Ομάδα Δημιουργίας για τη Θεσσαλονίκη»







Μια νέα πρωτοβουλία διαλόγου και συμμετοχικότητας με τίτλο «Συμμετέχω και Εγώ!» εγκαινίασε η «Ομάδας Δημιουργίας για τη Θεσσαλονίκη».

Νέοι εθελοντές έχουν βγει στους δρόμους της πόλης και διανέμουν ειδικό έντυπο με το οποίο κάθε δημότης και δημότισσα θα μπορεί να καταθέτει την πρόταση του για τη Θεσσαλονίκη, την ιδέα του, την άποψη του.

Επίσης, στο ίδιο έντυπο κάποιος μπορεί να δηλώσει την επιθυμία του να συμμετέχει ως εθελοντής στην προσπάθεια της «Ομάδας Δημιουργίας για τη Θεσσαλονίκη».

Η επιθυμία μας να δουλέψουμε ως μια ομάδα για αυτήν την πόλη είναι αυτό που μπορεί να κάνει τη διαφορά! σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Με μήνυμα του ο υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Γκιουλέκας απευθύνεται σε όλους τους δημότες λέγοντας:

«Υπάρχει μια πολύ μεγάλη δύναμη που μπορεί να φέρει την αλλαγή που χρειαζόμαστε. Αυτή η δύναμη βρίσκεται στην ομάδα. Όλοι μαζί μπορούμε να ανοίξουμε νέους δρόμους, απέναντι σε αυτούς που ισχυρίζονται ότι η συρρίκνωση των δικαιωμάτων και των προοπτικών μας είναι μονόδρομος», τονίζει ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης και προσθέτει: «Έλα κι εσύ στην «Ομάδα Δημιουργίας» για να προσπαθήσουμε όλοι μαζί για όσα μπορεί να διεκδικήσει η Θεσσαλονίκη σήμερα, για να μην αφήσουμε να είναι αύριο πολύ λιγότερα».

Αντίστοιχη φόρμα μπορεί να γίνει και ηλεκτρονικά στο www.gioulekas.gr.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου