Σκέψου πριν «παρκάρεις» την ενεργή συμμετοχή σου για μια «άλλη» Θεσσαλονίκη

Αναρτήθηκε από: Κώστας Γκιουλέκας και «Ομάδα Δημιουργίας για τη Θεσσαλονίκη»



Με βασικό σύνθημα «Σκέψου πριν παρκάρεις» δεκάδες μέλη και εθελοντές της «Ομάδας Δημιουργίας για τη Θεσσαλονίκη» με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Κώστα Γκιουλέκα, βγήκαν σήμερα το μεσημέρι, Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010, σε κεντρικές οδούς της Θεσσαλονίκης στέλνοντας το δικό τους μήνυμα για την ευαισθητοποίηση των Θεσσαλονικέων σε θέματα που αφορούν στην προσβασιμότητα των συμπολιτών μας με αναπηρίες.

Οι εθελοντές, ανάμεσά τους και άτομα με ειδικές ανάγκες – υποψήφιοι του συνδυασμού, μοίρασαν ειδικά έντυπα στους περαστικούς, στους οδηγούς και τους καταστηματάρχες. Όπως είπαν σκοπός αυτής της ενημερωτικής καμπάνιας είναι να καταστεί η Θεσσαλονίκη μια πόλη πιο άνετη για όλους, πιο προσβάσιμη σε όλους, με σεβασμό στους συνανθρώπους μας με αναπηρίες.

Ερωτηθείς σχετικά από δημοσιογράφο ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κώστας Γκιουλέκας δήλωσε πως η «Ομάδα Δημιουργίας για τη Θεσσαλονίκη» δίνει πολύ μεγάλη σημασία στα θέματα αυτά και πρόσθεσε: «Μπορούμε να κάνουμε την πόλη μας πιο ανθρώπινη με τις καθημερινές μας επιλογές, με το να βάζουμε τον εαυτό μας στη θέση του άλλου, με το να δρούμε ως μέλη μιας μεγάλης ομάδας δημιουργίας».


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου