Η «Ομάδα Δημιουργίας για τη Θεσσαλονίκη» στηρίζει έμπρακτα την ανακύκλωση

Αναρτήθηκε από: Κώστας Γκιουλέκας και «Ομάδα Δημιουργίας για τη Θεσσαλονίκη»Σε μια συμβολική κίνηση που αναδεικνύει όμως τη σημασία που δίνει η “Ομάδα Δημιουργίας για τη Θεσσαλονίκη” στην ανακύκλωση και την προστασία του περιβάλλοντος, προχωρούν αύριο ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Γκιουλέκας και τα μέλη της “Ομάδας Δημιουργίας για τη Θεσσαλονίκη”.

Οι υποψήφιοι δημοτικοί και διαμερισματικοί σύμβουλοι του συνδυασμού θα συλλέξουν το αδιάθετο έντυπο προεκλογικό τους υλικό και μαζί με τον υποψήφιο Δήμαρχο Κώστα Γκιουλέκα, θα το τοποθετήσουν στους ειδικούς κάδους ανακύκλωσης του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Η πρωτοβουλία θα πραγματοποιηθεί με τη λήξη της προεκλογικής εκστρατείας, το Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010 το πρωί, μπροστά από το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού, στην οδό Παύλου Μελά 18.

Στη 1 και μισή το μεσημέρι ο υποψήφιος Δήμαρχος θα παραθέσει γεύμα προς τους δημοσιογράφους, στο ουζερί «Βόλος» στην οδό Κίμωνος Βόγα 29 στη Νέα Παραλία, προκειμένου να τους ευχαριστήσει για την άριστη συνεργασία κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

R2N3EBAGPHHN

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου