Μουσική πρόσκληση για ενημέρωση και συμμετοχή

Αναρτήθηκε από: Κώστας Γκιουλέκας και «Ομάδα Δημιουργίας για τη Θεσσαλονίκη»Με παράλληλες μουσικές εκδηλώσεις που διοργανώνει σήμερα και αύριο από τις 18:00 μέχρι και τις 23:00 η “Ομάδα Δημιουργίας για τη Θεσσαλονίκη”, προσκαλεί τους συμπολίτες μας να ενημερωθούν για το πρόγραμμα του συνδυασμού και να συμμετέχουν στις εκλογές της Κυριακής.

Παράλληλα, δίνει μια εικόνα για το πώς εννοεί τη ζωντανή πόλη και τα «φεστιβάλ δρόμου» που βρίσκονται στο πρόγραμμα του συνδυασμού.

Νεανικά συγκροτήματα θα παίζουν ζωντανά μουσική για τους Θεσσαλονικείς στην πλατεία Αριστοτέλους και τον πεζόδρομο της Ικτίνου. Ταυτόχρονα, ποδηλάτες, εθελοντές της Ομάδας Δημιουργίας, θα κάνουν βόλτα με τα ποδήλατά τους στην πόλη παροτρύνοντας τους συμπολίτες μας να εντάξουν αυτόν τον εναλλακτικό τρόπο μετακίνησης στην καθημερινότητά τους, για μια Θεσσαλονίκη περισσότερο φιλική προς το περιβάλλον και πιο άνετη.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κώστας Γκιουλέκας μαζί με τους εθελοντές του Συνδυασμού θα περπατήσουν παρέα στην πόλη και θα πάρουν μέρος στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν.

Τα happenings που απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες θα συνεχιστούν και αύριο την ίδια ώρα και στα ίδια σημεία της πόλης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου