Στη Δημοτική Αστυνομία ο Κώστας Γκιουλέκας

Αναρτήθηκε από: Κώστας Γκιουλέκας και «Ομάδα Δημιουργίας για τη Θεσσαλονίκη»



«Η Δημοτική Αστυνομία πρέπει να βρίσκεται σε κάθε γωνιά της πόλης. Οι δημότες πρέπει να αισθάνονται ότι ο θεσμός λειτουργεί προς όφελός τους. Πρέπει να τονιστεί η κοινωνική διάσταση του ρόλου του Δημοτικού Αστυνομικού». Αυτό τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κώστας Γκιουλέκας κατά την επίσκεψή του στην αντιδημαρχία Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Θεσσαλονίκης σήμερα, Τετάρτη, 3 Νοεμβρίου.

Ο επικεφαλής της «Ομάδας Δημιουργίας για τη Θεσσαλονίκη» συναντήθηκε με τον αντιδήμαρχο Δημοτικής Αστυνομίας, κ. Θεόδωρο Αθανάσαρο και με υπαλλήλους της Δημοτικής Αστυνομίας. Ο κ. Αθανάσαρος ενημέρωσε τον Κώστα Γκιουλέκα για το δύσκολο έργο που επιτελεί καθημερινά η αντιδημαρχία αλλά και για τις δυσκολίες που δυσχεραίνουν το έργο της υπηρεσίας. Οι εργαζόμενοι με τη σειρά τους παρουσίασαν στον υποψήφιο Δήμαρχο τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, προτάσσοντας την έλλειψη προσωπικού και την απουσία νομικής κάλυψης. Ο Κώστας Γκιουλέκας επισήμανε ότι η «Ομάδα Δημιουργίας» δίνει απόλυτη προτεραιότητα στη λειτουργία της Δημοτικής Αστυνομίας και κατά συνέπεια στα θέματα που αφορούν τους εργαζόμενους σε αυτήν.

Μιλώντας προς τους Δημοτικούς Αστυνομικούς ο κ. Γκιουλέκας τόνισε: «Η συνεργασία μαζί σας είναι δεδομένη. Εφόσον εκλεγούμε, θέλουμε και τη δική σας συμμετοχή στη λήψη των αποφάσεων. Στο πρόσωπο μου θέλω να βλέπετε έναν συνεργάτη, έναν φίλο σας». Οι εργαζόμενοι στη Δημοτική Αστυνομία εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για το μοντέλο διοίκησης που παρουσιάζει η «Ομάδα Δημιουργίας» και ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον Κώστα Γκιουλέκα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου