Κώστας Γκιουλέκας: Ανοιχτός διάλογος

Αναρτήθηκε από: Κώστας Γκιουλέκας και «Ομάδα Δημιουργίας για τη Θεσσαλονίκη»



Με δύο ανοιχτές εκδηλώσεις διαλόγου συνεχίζει το πρόγραμμα του αύριο, Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010, ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης και επικεφαλής της «Ομάδας Δημιουργίας για τη Θεσσαλονίκη» Κώστας Γκιουλέκας.

Η πρώτη, που θα αρχίσει στις 11.30 το πρωί, αφορά τον εμπορικό κόσμο της πόλης. Ο υποψήφιος Δήμαρχος θα αναπτύξει τις προτάσεις, τις ιδέες και τις απόψεις του Συνδυασμού για την ενδυνάμωση της οικονομικής δραστηριότητας στη Θεσσαλονίκη.

Η δεύτερη, που θα αρχίσει στις 2 το μεσημέρι, αφορά τους νέους και τις αγωνίες τους.

Και οι δύο εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, στη Διαγώνιο.

Πρόκειται για δύο εκδηλώσεις με το σύνθημα «Συμμετέχω» που «ξεφεύγουν» από τα καθιερωμένα και συνηθισμένα μιας προεκλογικής εκστρατείας. Η οργάνωσή τους άρχισε με την έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας της «Ομάδας Δημιουργίας για τη Θεσσαλονίκη», με τη διανομή μιας έντυπης και ηλεκτρονικής φόρμας στην οποία όσοι πολίτες επιθυμούσαν διατύπωναν τις θέσεις, τις προτάσεις και τις απόψεις τους για όποιο θέμα της Θεσσαλονίκης τους απασχολεί. Σχετική ανακοίνωση είχε γίνει τόσο από τον Τύπο όσο και από την ιστοσελίδα του Συνδυασμού.

Οι φόρμες αυτές συγκεντρώθηκαν από στελέχη της «Ομάδας Δημιουργίας», κωδικοποιήθηκαν και κατηγοριοποιήθηκαν στο πλαίσιο μιας αρχικής αλλά προσεκτικής επεξεργασίας. Τα θέματα αυτά θα τεθούν ως βάση διαλόγου προκειμένου να αναπτυχθούν στις αυριανές εκδηλώσεις.

«Δεν πρόκειται για μία ακόμη προεκλογική εκδήλωση. Πρόκειται ουσιαστικά για την ανάδειξη ενός νέου μοντέλου πολιτικής λειτουργίας και διοίκησης του Δήμου Θεσσαλονίκης. Με τις εκδηλώσεις αυτές αναδεικνύουμε τον τρόπο τον οποίο προτάσσουμε για την επίλυση των προβλημάτων της πόλης και των πολιτών: ενεργοποιούμε, ακούμε, συζητούμε, προτείνουμε. Με τέτοια μεθοδολογία στέλνουμε το μήνυμα μιας ανοιχτής διοίκησης του Δήμου Θεσσαλονίκης» δήλωσε ο Κώστας Γκιουλέκας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου