Απάντηση στο δελτίο τύπου της «Πρωτοβουλίας»

Αναρτήθηκε από: Κώστας Γκιουλέκας και «Ομάδα Δημιουργίας για τη Θεσσαλονίκη»



Από το Γραφείο Τύπου του συνδυασμού «Ομάδα Δημιουργίας για τη Θεσσαλονίκη» με αφορμή το Δελτίο Τύπου του συνδυασμού «Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη» που αφορά στην προγραμματισμένη σημερινή συνάντηση των υποψηφίων δημάρχων, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση :

«Δεν μπορούμε να παρακολουθήσουμε αυτές τις γελοιότητες. Δεν είναι δυνατόν να κρύβουν τον υποψήφιο του Μνημονίου και του ΔΝΤ, Γιάννη Μπουτάρη και να στρεβλώνουν την πραγματικότητα, επικαλούμενοι ψευδέστατα ότι ο Κώστας Γκιουλέκας, που ανέλαβε την πρωτοβουλία της πρόσκλησης των λοιπών συνυποψηφίων του, προκειμένου να συζητηθούν κανόνες ευπρέπειας και αισθητικής για τον προεκλογικό αγώνα, δήθεν ακύρωσε, μέσω του εκπροσώπου του, την προγραμματισμένη αυτή συνάντηση.

Μία λέξη μόνο ταιριάζει σ’ αυτή την άθλια τακτική. Ντροπή.»

Υ.Γ. Για την ακριβή εξιστόρηση των γεγονότων αναφέρουμε ότι την Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010 στις 21.57 το βράδυ, ο εκπρόσωπος του κ. Μπουτάρη, Νάσσος Γεωργιάδης, επικοινώνησε με τον κ. Δημήτρη Καραμπέτσο, για να του ανακοινώσει ότι στην προγραμματισμένη συνάντηση της Τετάρτης, δεν θα συμμετάσχει ο κ. Μπουτάρης λόγω ανειλημμένης υποχρέωσης. Θα πρέπει να σημειωθεί, επίσης, ότι και στην Διαπαραταξιακή Επιτροπή που συνεκλήθη το πρωί με εκπροσώπους όλων των παρατάξεων, ο μόνος εκπρόσωπος που δεν συμμετείχε, ήταν ο εκπρόσωπος του κ. Μπουτάρη με αποτέλεσμα να μην υπάρξουν κοινές αποφάσεις για τη διενέργεια των εκλογών. Προφανώς, έτσι αντιλαμβάνεται ο κ. Μπουτάρης τη συνεισφορά του στη διαμόρφωση κοινών κανόνων διεξαγωγής του προεκλογικού αγώνα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου