Το νέο πλάνο για το Ε΄Δημοτικό Διαμέρισμα

Αναρτήθηκε από: Κώστας Γκιουλέκας και «Ομάδα Δημιουργίας για τη Θεσσαλονίκη»



«Καταθέτουμε πρόταση για τη δημιουργία ενός μεγάλου πνεύμονα πρασίνου. Το κομβικό σημείο εδώ, είναι η δημιουργία του Ανατολικού Άλσους Θεσσαλονίκης που θα προκύψει από τον επανασχεδιασμό της περιοχής μεταξύ των οδών Βούλγαρη, προέκταση Αλ.Παπαναστασίου, Λεωφ. Κων. Καραμανλή και ορίων επέκτασης Κηφισιάς συμπεριλαμβανομένου του αλσυλλίου της νέας Ελβετίας.

Στην ουσία μιλάμε για υποδομές και σχεδιασμό που θα επιτρέπουν να φτάνει κανείς στον πολεοδομικό ιστό με τα μέσα συγκοινωνίας και να προσεγγίζει από εκεί τους χώρους αναψυχής και άθλησης, οι οποίοι θα δημιουργηθούν, χωρίς αυτοκίνητο.

Έτσι τον αντιλαμβανόμαστε εμείς τον Δήμο. Έχουμε πολλή δουλειά
να κάνουμε για αυτή την πόλη. Είμαστε έτοιμοι να σηκώσουμε τα μανίκια και να δουλέψουμε για την κάθε μέρα σε κάθε γειτονιά, να φέρουμε τον Δήμο δίπλα σε κάθε πολίτη»
Ο Κώστας Γκιουλέκας με τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο και πρόεδρο του ΑΣ ΑΡΗΣ Νίκο Παπαδόπουλο ,τον πρόεδρο της ΚΑΕ ΑΡΗΣ Γιάννη Δαμιανίδη, τον πρόεδρο της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ Γιάννη Γρανούζη και τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΡΗΣ Θανάση Αθανασιάδη, μετά την ομιλία του στο Θέατρο ΑΝΕΤΟΝ για τις θέσεις του συνδυασμού για την Έ Δημοτική Κοινότητα και την παρουσίαση των Υποψήφιων δημοτικών και διαμερισματικών συμβούλων της περιοχής

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου