Κώστας Γκιουλέκας: Το πρόγραμμα της εβδομάδας

Αναρτήθηκε από: Κώστας Γκιουλέκας και «Ομάδα Δημιουργίας για τη Θεσσαλονίκη»





Συνάντηση με αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Καταστημάτων της περιοχής Λαδάδικων Θεσσαλονίκης θα έχει αύριο, Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010 στις 3 το μεσημέρι, ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κώστας Γκιουλέκας. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο εστιατόριο «Κιούπια» στην πλατεία Μοριχόβου 3-5.


Στις 7 το απόγευμα της ίδιας μέρας, ο κ. Γκιουλέκας θα επισκεφθεί την Κυπριακή Εστία Βορείου Ελλάδος, στην οδό Ιωαννίνων 54 -56, όπου και θα παρουσιάσει τις βασικές θέσεις του συνδυασμού «Ομάδα Δημιουργίας για τη Θεσσαλονίκη» στα μέλη και τους φίλους της Κυπριακής Εστίας.

Στις 9 το βράδυ ο υποψήφιος Δήμαρχος θα παρακολουθήσει τη μουσική παράσταση με τους Μανώλη Μητσιά και Γιάννη Βακαρέλη που θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων των 45ων ΔΗΜΗΤΡΙΩΝ του Δήμου Θεσσαλονίκης.


Τις βασικές θέσεις για τον πολιτισμό του συνδυασμού «Ομάδα Δημιουργίας για τη Θεσσαλονίκη» , θα παρουσιάσει την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010 στις 8.00 το βράδυ, στο αμφιθέατρο της Αποθήκης Δ΄ στο λιμάνι, ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κώστας Γκιουλέκας. Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με μουσική παράσταση των Χρήστου Γαλιλαία και Γιώργου Κωνσταντινίδη.

Επίσης, το Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010 στις 7 το απόγευμα, ο κ. Γκιουλέκας θα είναι ομιλητής στην ημερίδα για την Τοπική Αυτοδιοίκηση που διοργανώνει η ΔΑΚ-ΜΜΕ στο ξενοδοχείο Holiday Inn, στην οδό Μοναστηρίου 8.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου