Συνάντηση Κώστα Γκιουλέκα με το διευθυντή του ΜΕΤΡΟ, Γιώργο Κωνσταντινίδη

Αναρτήθηκε από: Κώστας Γκιουλέκας και «Ομάδα Δημιουργίας για τη Θεσσαλονίκη»



«Θεωρούμε το ΜΕΤΡΟ, έργο κεφαλαιώδους σημασίας για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης στην πόλη μας. Για το λόγο αυτό διεκδικούμε την επίσπευση των εργασιών η οποία προϋποθέτει την κάλυψη των κενών θέσεων στο προσωπικό και την ανεξάρτητη λειτουργία της διοίκησης του ΜΕΤΡΟ».

Αυτό τόνισε ο επικεφαλής της «Ομάδας Δημιουργίας για τη Θεσσαλονίκη» Κώστας Γκιουλέκας σε συνάντηση που είχε με το διευθυντή του ΜΕΤΡΟ Θεσσαλονίκης κ. Γιώργο Κωνσταντινίδη, σήμερα Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010. Ο Κώστας Γκιουλέκας ενημερώθηκε για την πορεία των εργασιών και παρουσίασε στον κ. Κωνσταντινίδη τις θέσεις της «Ομάδας Δημιουργίας» για το ΜΕΤΡΟ.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος επανέλαβε τη δέσμευσή του για απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη για όσους επαγγελματίες της Θεσσαλονίκης πλήττονται από τα έργα του ΜΕΤΡΟ και για όσο διάστημα διαρκούν τα έργα και ενημέρωσε το διευθυντή του ΜΕΤΡΟ ότι εντός της επόμενης εβδομάδας θα τον επισκεφθεί κλιμάκιο υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων της «Ομάδας Δημιουργίας» που σχετίζονται με το αντικείμενο, με στόχο την πληρέστερη ενημέρωση του συνδυασμού σχετικά με την πορεία του έργου.




Περισσότερες φωτογραφίες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου