Κ. Γκιουλέκας: «Είμαστε έτοιμοι για τη νέα αρχή που χρειάζεται η πόλη».

Αναρτήθηκε από: Κώστας Γκιουλέκας και «Ομάδα Δημιουργίας για τη Θεσσαλονίκη»



Μήνυμα αυτοπεποίθησης και ελπίδας για την 7η Νοεμβρίου έστειλε στους Θεσσαλονικείς ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Γκιουλέκας, κατά την ομιλία του στα αποψινά (Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010) εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου της «Ομάδας Δημιουργίας για τη Θεσσαλονίκη», στην οδό Παύλου Μελά 18.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος έκανε αναφορά στη δύσκολη οικονομική συγκυρία και εξήγησε παράλληλα, ποιο είναι το μήνυμα που ΔΕΝ θα στείλει η Θεσσαλονίκη το Νοέμβριο, στις δημοτικές εκλογές.

«Κάθε μέρα γινόμαστε και περισσότεροι. Κάθε μέρα γινόμαστε και πιο αποφασισμένοι. Κάθε μέρα ερχόμαστε και ένα βήμα πιο κοντά στην αφετηρία για την νέα αρχή που χρειάζεται η πόλη. Για αυτή τη μεγάλη αρχή είμαστε έτοιμοι», επεσήμανε ο υποψήφιος Δήμαρχος και πρόσθεσε: «Η δική μου φωνή είναι εκεί που ακούγεστε εσείς. Και η δική μας νίκη είναι εκεί που κερδίζει το παρόν και το μέλλον η Θεσσαλονίκη».

«Δεν θα περιμένουμε»

Ο Κώστας Γκιουλέκας υπογράμμισε πως η Θεσσαλονίκη, όπως και ολόκληρη η χώρα βιώνει τις σκληρές επιπτώσεις της κρίσης. Σημείωσε επίσης πως οι πολίτες ζούνε την τεράστια ανασφάλεια που τους προκαλεί μια κυβέρνηση, που με τα μέτρα που λαμβάνει αποδεικνύει πως δεν λέει αλήθεια, ούτε επενδύει στην πεποίθηση ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Επεσήμανε ότι η οικονομική πολιτική, η κοινωνική πολιτική, το περιεχόμενο των δικαιωμάτων μας, χαράσσονται με το άλλοθι του Μνημονίου, που λειτουργεί ως manual διακυβέρνησης για το κεντρικό κράτος.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος εξέφρασε την πεποίθηση ότι η Θεσσαλονίκη ΔΕΝ θα στείλει σε αυτές τις εκλογές μήνυμα αντίδρασης και αποχής, αλλά ούτε και μήνυμα ανοχής.



«Δεν θα τους περιμένουμε. Και ούτε θα στείλουμε σε αυτές τις εκλογές μήνυμα ανοχής στο δικό τους μονόδρομο. Ούτε σε αυτούς που συμφωνούν με αυτή την πολιτική ώστε να δέχονται να την εκπροσωπούν στην αναμέτρηση για την Τοπική Αυτοδιοίκηση» τόνισε χαρακτηριστικά και επανέλαβε:

«Η Θεσσαλονίκη δεν αντιδρά απλώς. Αντιστέκεται .Δεν ανέχεται απλώς. Δημιουργεί. Η Θεσσαλονίκη στις 7 Νοεμβρίου στέλνει μήνυμα αυτοπεποίθησης και ελπίδας. Καταθέτει τη δική της πρόταση και είναι έτοιμη να δουλέψει για να την κάνει πράξη. Να δουλέψει ενωμένη, ως μια μεγάλη Ομάδα Δημιουργίας».

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

H διαφορά μας αυτή πρέπει να είναι και έτσι να παραμείνει, ποιοτική. Η ποσοτική θα έρθει από μόνη της. Η νίκη είναι κοντά....... Περικλής Π.

Δημοσίευση σχολίου