Γκιουλέκας: Ο τόπος χρειάζεται μεγάλες μεταρρυθμίσεις

Αναρτήθηκε από: Κώστας Γκιουλέκας και «Ομάδα Δημιουργίας για τη Θεσσαλονίκη»



Ανάκαμψη, κοινωνική συνοχή, μεταρρυθμίσεις και ανάπτυξη είναι οι λέξεις – κλειδιά που πρέπει να γίνουν πράξη για να βγει η χώρα από την ύφεση σημειώνει σε άρθρο του ο υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ Κ. Γκιουλέκας
24 Απρ 2012 - 13:02
Picture 0 for Γκιουλέκας: Ο τόπος χρειάζεται μεγάλες μεταρρυθμίσεις
Άρθρο του Κωνσταντίνου Γκιουλέκα – υποψήφιου βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης με τη Νέα Δημοκρατία

Ανάκαμψη, κοινωνική συνοχή, μεγάλες μεταρρυθμίσεις και ανάπτυξη. Αυτές είναι οι λέξεις – κλειδιά που πρέπει να γίνουν πράξη για να βγει η χώρα από τη βαθιά ύφεση στην οποία την έχει βυθίσει τα τελευταία χρόνια η πολιτική του ΠΑΣΟΚ.
Με τέσσερα νομοσχέδια τα οποία ανακοίνωσε ότι θα προωθήσει άμεσα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς κατά την παρουσίαση του οικονομικού προγράμματος στο Ζάππειο, η χώρα μπορεί να οδηγηθεί στην ανάκαμψη διασφαλίζοντας την κοινωνική συνοχή. Άλλωστε, κανένα πρόγραμμα και κανένα σχέδιο δεν μπορεί να υλοποιηθεί εάν διαλυθεί η κοινωνική συνοχή του τόπου. Η χώρα χρειάζεται μεγάλες διαρθρωτικές αλλαγές που συνδέουν την άμεση ανάκαμψη με την μακροχρόνια και βιώσιμη ανάπτυξη.
Το μόνο βέβαιο είναι ότι εάν συνεχίσουμε μ’ αυτή τη βαθιά υφεσιακή πολιτική θα βουλιάξουμε ακόμη περισσότερο. Πρέπει να βρεθεί άλλος δρόμος. Και η ΝΔ είναι η μόνη που μπορεί να προσφέρει λύσεις. Γι’ αυτό, χρειάζεται μία καθαρή λαϊκή εντολή. Ο τόπος χρειάζεται μία ισχυρή κυβέρνηση. Η αυτοδυναμία είναι η επιδίωξή μας, γιατί η πολιτική αστάθεια στο μόνο που μπορεί να οδηγήσει είναι σε ένα πολιτικό σκηνικό που θα θυμίζει κινούμενη άμμο. Όσο μεγαλύτερη δύναμη μπορεί να συγκεντρώσει η ΝΔ τόσο καλύτερο θα είναι για το αύριο αυτής της χώρας. Θα μπορούμε με καθαρούς όρους και προϋποθέσεις να συζητήσουμε με τους εταίρους μας και να τους εξηγήσουμε, τροποποιώντας την ακολουθούμενη πολιτική, ότι με μία άλλη πολιτική, που θα στηρίζεται στα ισοδύναμα μέτρα, πράγματι, μπορούμε να φτάσουμε στο ίδιο αποτέλεσμα.
Το διακύβευμα αυτών των εκλογών είναι το αύριο και η έξοδος της χώρας από την κρίση. Η πορεία είναι δύσκολη και ο δρόμος ανηφορικός. Γι’ αυτό χρειάζεται όσο ποτέ ειλικρίνεια και σύνεση. Στις 6 Μαΐου η ψήφος πρέπει να είναι ψήφος ελπίδας για ένα αύριο καλύτερο για όλους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου