Κ. Γκιουλέκας: “Είμαι στη διάθεση της παράταξης”

Αναρτήθηκε από: Κώστας Γκιουλέκας και «Ομάδα Δημιουργίας για τη Θεσσαλονίκη»



Ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης είχε διαγραφεί από τη ΝΔ επειδή καταψήφισε το μνημόνιο.

«Εμείς οι βουλευτές είμαστε στη διάθεση της παράταξης, τον τελικό λόγο για τα ψηφοδέλτια τον έχει ο πρόεδρος Αντώνης Σαμαράς και η κατάρτισή τους πρέπει να γίνεται χωρίς φοβικά σύνδρομα», δήλωσε ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. Κώστας Γκιουλέκας.


Επιπλέον, χαρακτήρισε «μια σκληρή εμπειρία» τη διαγραφή του από τη Ν.Δ., επειδή δεν ψήφισε το δεύτερο μνημόνιο, μέχρι την επιστροφή του στο κόμμα, ενώ πρόσθεσε πως «εγώ ποτέ δεν έφυγα από τη Ν.Δ.».

Για τις επερχόμενες εκλογές τόνισε ότι χρειάζεται η μεγαλύτερη δυνατή ενότητα της παράταξης, διότι η πολυδιάσπαση του χώρου βοηθάει το ΠΑΣΟΚ. Η χώρα, είπε, χρειάζεται μια ισχυρή αυτοδύναμη κυβέρνηση της Ν.Δ και χαρακτήρισε «επικίνδυνες» και «εφιαλτικές» τυχόν ευκαιριακές συγκλίσεις με το ΠΑΣΟΚ σε κυβερνητικό επίπεδο.

Εξάλλου, ο Κώστας Γκιουλέκας, ο οποίος είναι και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Θεσσαλονίκης, κατηγόρησε το δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη ότι με ευθύνη της δικής του διοίκησης η Θεσσαλονίκη «κατάντησε η πιο βρώμικη και σκοτεινή πόλη».
Πηγή: NewsIt

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου