K.Γκιουλέκας: "Σκιές" στο ελληνικό ποδόσφαιρο και προκλήσεις προς τον φίλαθλο κόσμο

Αναρτήθηκε από: Κώστας Γκιουλέκας και «Ομάδα Δημιουργίας για τη Θεσσαλονίκη»




Νέα δήλωση έκανε ο βουλευτής ΝΔ Α' Θεσσαλονίκης και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας με αφορμή την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων για το διακοπέν ποδοσφαιρικό παιχνίδι του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης:



«Πριν λίγες ημέρες καταγγείλαμε το γεγονός των απαράδεκτων  παρεμβάσεων στα ζητήματα της αθλητικής δικαιοσύνης καταδικάζοντας κάθε προσπάθεια επηρεασμού και αλλοίωσης των αποφάσεων των αρμόδιων οργάνων.
Δυστυχώς, όμως, γίναμε μάρτυρες μίας στοχευμένης επίθεσης κατά του Άρη, της ιστορικής ομάδας της Θεσσαλονίκης. Σε αντίθεση με την πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας που διέταξε τη συνέχιση της αναμέτρησης Άρης - Αστέρας Τρίπολης, η Επιτροπή Εφέσεων ανέτρεψε την απόφαση.
Μετά τις απαράδεκτες παρεμβάσεις που προηγήθηκαν στο έργο της αρμόδιας αρχής, η έκδοση της εν λόγω απόφασης το μόνο που καταφέρνει είναι να δημιουργήσει επιπλέον κι άλλες "σκιές" στο ελληνικό ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα.
Τέτοιου είδους χειρισμοί γυρίζουν τον ελληνικό αθλητισμό δεκαετίες πίσω και προκαλούν τον φίλαθλο κόσμο. Είναι καιρός να σταματήσει αυτή η αποδόμηση του ελληνικού ποδοσφαίρου».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου