Στο πλευρό του Αρη ο Γκιουλέκας

Αναρτήθηκε από: Κώστας Γκιουλέκας και «Ομάδα Δημιουργίας για τη Θεσσαλονίκη»



Γραπτή δήλωση, με την οποία συντάσσεται στο πλευρό του Αρη στην περιβόητη υπόθεση... Κουρομπύλια και αντιτίθεται στην παρέμβαση εξωγενών παραγόντων, διένειμε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης Κώστας Γκιουλέκας.

Η δήλωση του Κώστα Γκιουλέκα έχει ως εξής:

"Η πάταξη της βίας στα ελληνικά γήπεδα και η απαρέγκλιτη εφαρμογή των κανονισμών αποτελούν προτεραιότητες στη συνείδηση όλου του φίλαθλου κόσμου και των αρμόδιων οργάνων της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος.

Είναι αυτονόητο ότι κάθε έκφανση βίας στα γήπεδα είναι καταδικαστέα και τιμωρείται όπως προβλέπεται από το ισχύον πειθαρχικό δίκαιο και επιβάλλονται οι ανάλογες ποινές.

Στην περίπτωση του Άρη όμως, της ιστορικής ομάδας της Θεσσαλονίκης, όπως πρέπει να συμβαίνει και με κάθε άλλη ομάδα, παρεμβάσεις που σκοπό έχουν να επηρεάσουν και να αλλοιώσουν τις αποφάσεις της αθλητικής δικαιοσύνης είναι απαράδεκτες και καταδικαστέες. Η έκδοση αποφάσεων και η επιβολή των κανονισμών αποτελούν αποκλειστική αρμοδιότητα των οργάνων της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος. Κανενός άλλου.

Οποιαδήποτε άλλη παρέμβαση στο έργο της αθλητικής δικαιοσύνης, όπως συμβαίνει στην προκειμένη περίπτωση, προσβάλει άμεσα τους δημοκρατικούς θεσμούς και τον ρόλο των αρμόδιων οργάνων και το μόνο που καταφέρνει είναι να δημιουργήσει νέες αντιδράσεις και εκνευρισμό στον φίλαθλο κόσμο".
sport.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου