Κώστας Γκιουλέκας: «Δεν είναι λύση το να περικόπτονται οριζόντια μισθοί και συντάξεις»

Αναρτήθηκε από: Κώστας Γκιουλέκας και «Ομάδα Δημιουργίας για τη Θεσσαλονίκη»



«Δεν είναι λύση το να περικόπτονται οριζόντια μισθοί και συντάξεις» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής ΝΔ Α’ Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Γκιουλέκας μιλώντας στην εκπομπή ..
«Σαββατοκύριακο στη ΝΕΤ» και τους δημοσιογράφους Τάκη Σαράντη και Γιάννη Σκάλκο προσθέτοντας: «Αυτό που χρειάζεται ο τόπος είναι μία άλλη πολιτική που θα στηρίζεται σε ισοδύναμα μέτρα. Το μόνο βέβαιο είναι ότι εάν συνεχίσουμε μ’ αυτή τη βαθιά υφεσιακή πολιτική που ακολουθείται θα βουλιάξουμε ακόμη περισσότερο και δεν πρόκειται να πάμε πουθενά».
Ερωτηθείς γιατί είναι αναγκαίο να προκύψει ισχυρή και αυτοδύναμη κυβέρνηση ο Κ. Γκιουλέκας ανέφερε:
«Εάν μπούμε σε έναν κυκεώνα πολιτικής αστάθειας και ακυβερνησίας αυτός ο τόπος δεν έχει καμία ελπίδα να αλλάξει κάτι από αυτά που υποθήκευσαν τη χώρα τα τελευταία δύο χρόνια. Το ζητούμενο είναι από αυτές τις εκλογές να προκύψει μία αυτοδύναμη, ισχυρή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Στις 7 Μαΐου, την επομένη δηλαδή των εκλογών, η χώρα δεν πρέπει να βρεθεί στη Βουλή με αδύναμα κόμματα, τα οποία δεν θα μπορούν ούτε να κυβερνήσουν τη χώρα ούτε να συζητήσουν την οποιαδήποτε αλλαγή σε μέτρα που θα βοηθήσουν αυτό τον τόπο. Δεν χρειαζόμαστε κυβερνήσεις που θα στηρίζονται σε ευκαιριακές συγκλίσεις και συμφωνίες. Αυτό θα είναι ό,τι χειρότερο».
taxalia.blogspot.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου