Τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο από τους Έλληνες της Γερμανίας

Αναρτήθηκε από: Κώστας Γκιουλέκας και «Ομάδα Δημιουργίας για τη Θεσσαλονίκη»Τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο από τους  Έλληνες της Γερμανίας
Η αγάπη και νοσταλγία των ομογενών της Γερμανίας για την πατρίδα είναι δεδομένη , αλλά, πλέον, οι Έλληνες της Γερμανίας αποφάσισαν να εκφράσουν έμπρακτα τη συμπαράστασή τους στη χώρα. Έπειτα από πρωτοβουλία του προέδρου του ΜΑΖΙ ( Με Αλληλεγγύη Ζούμε Ισότιμα) και Κώστα Γκιουλέκα, θα αποσταλούν 25 τόνοι τρόφιμα από τη Γερμανία στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Γκιουλέκας, πρόσφατα επανακάμψας βουλευτής με τη ΝΔ, πραγματοποίησε σειρά επαφών με τον πρόεδρο της Οργάνωσης των ομογενών και φρόντισε να εξασφαλίσει αυτή τη σημαντική βοήθεια.
«Είχαμε τονίσει από την αρχή ότι στόχος του "ΜΑΖΙ" είναι να μιλάμε λιγότερο και να κάνουμε περισσότερα έργα. Χαιρόμαστε που σ' αυτή τη δύσκολη περίοδο που περνάμε όλοι μας, εξασφαλίσαμε μεγάλες ποσότητες βοήθειας για τους συμπολίτες μας, που έχουν περισσότερο ανάγκη. Τα προϊόντα αυτά θα φτάσουν στους δικαιούχους μέσα από το δίκτυο του ΜΑΖΙ», δήλωσε ο Κ. Γκιουλέκας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου